take away

Antaviana, restaurant I espai de vins I tapEs A figueres

Restaurant Km0 de Slow Food

Al Restaurant Antaviana, a 20m del Museu Dalí, intentem fer una oferta allunyada dels tòpics turístics. Som mereixedors del distintiu Restaurant Km0, del moviment Slow Food, el que defineix plenament la línia de la nostra cuina, així com les actuacions de remodelació i ampliació del propi local.

Vam començar l'any 1988, Antaviana 1.0, en un local minúscul al C. Llers, on teníem 3 taules de 4 comensals, i una barra per a 4 o 5 persones, darrera la que cuinàvem en un fogonet elèctric. En aquestes condicions, la nostra oferta era molt limitada: torrades amb patés, formatges o embotits, alguna sopa, amanida o pasta, i alguna carn o peix a la planxa.

El 1990 vam poder llogar el nº7 del C. Llers, i comunicar-lo amb el que teníem, i va néixer Antaviana 2.0, amb un menjador per a 22 comensals, una cuina petita però independent, i el local inicial funcionant con un bar. Fins l'any 2000, vam estar fent una oferta bastant senzilla, amb un menú diari casolà. A partir del 2000, vam començar a assistir cada any a congressos de gastronomia al País Basc, a Fòrums Gastronòmics, i vam començar a endinsar-nos en una cuina més elaborada, aplicant tècniques de avantguarda, però sempre amb la màxima de treballar amb els millors productes, i amb el màxim respecte per a ells, i el bar va passar a ser un office.

 
Sobre nosaltres
Menú del dia

Menú del dia

El restaurant està obert cada dia excepte els diumenges nit i els dilluns tot el dia

menú
Restaurant Antaviana de Figueres

Sobre nosaltres

Restaurant on oferim una cuina el més sana, neta i justa possible, seguint els nostres principis, que són els de Slow Food.

antaviana
Tour Virtual Antaviana

Visita Virtual

Dóna-li un cop d'ull al nostre restaurant en una visita virtual de 360º

tour virtual
La Nostra Carta

La Nostra Carta

Som mereixedors del distintiu Restaurant Km0 i del moviment Slow Food que defineix plenament la línia de la nostra cuina

carta

 

El Restaurant Antaviana de Figueres (Alt Empordà) es troba en ple centre històric i comercial de la ciutat i a un pas dels edificis més emblemàtics com el Museu Dalí, el Museu de Joguets de Catalunya, el Teatre Jardí, el Castells de Sant Ferran, etc. L'Alt Empordà és una regió de gran bellesa. Situat entre mar i muntanya i amb altres trets com el vent de Tramuntana, el que ha marcat la història i la cultura d'aquesta regió.

El restaurant Antaviana de Figueres està obert cada dia excepte els diumenges nits i els dilluns.

Un dels aspectes que els propietaris del Restaurant Antaviana han prioritzat des dels inicis és el producte: comprèn les matèries primeres directament als propietaris i ofereixen una cuina basada en el producte de temporada. Disposen d'una gran carta de plats amb fonament i una altra gran carta de tapes variades.

Galeria de fotos

Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana
Antaviana